Vilda barn på Ikea

Godkväll. Hoppas ni haft en härlig dag.

Började morgonen som vanligt med frukost och sen är det bara att sätta full fart.

Milly ska ofta ”hjälpa” Tristan med olika saker (som han ofta inte vet ens själv vet att han behöver hjälp med hehe). Mamma har berättat att jag var likadan mot min lillebror Markus…;)

Millys favoritfrukost är kvarg, undra om det är vanligt?

Vi lämnade Milly på förskolan och det går så himla bra nu. Känns väldigt skönt. Hon skuttar ut och trivs verkligen med sina kompisar. De beskriver henne som en tjej som älskar att vara utomhus, med mycket energi och aningen vild. Precis likadan hemma så det är ju bra att hon är sig själv? 🙂 de sa att hon aldrig gnäller eller är sur och det känns bra.

Iallafall..vi brukar ju leda pass direkt efter lämning (men inte varannan onsdag ) och alltså inte idag. Ganska skönt om jag ska vara ärlig. Hem, ta en kaffe och pratade med banken (startade upp sparande för barnen, varit sega att ta tag i det men nu så).

Sen hade vi inga planer så jag hängde med den här killen ?

Han är så himla härlig. Men börjar också bli vild hehe 😉 vi städade och rensade barnrummet och det börjar bli riktigt bra.

Efter hämtning av Milly så hämtade vi Sophie. Vi åkte till Ikea och handlande lite till barnens rum och fikade.

Milly var dock sjövild sen och Sophie fick springa genom hela butiken kändes det som. Så det blev ett snabb-besök sen var vi helt slut hehe.

På kvällen har vi tagit det lugnt och även tittat lite serie.

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 9 =