Tingeling

Dagen idag:

Vi ledde mammapass på actic först. Väldigt bra och svettigt idag. Tristan sov hela passet och Milly lekte jättefint och roade sig. När vi gick hem somnade Milly och då vaknade Tristan (alltid i hissen, slår aldrig fel). Då myser han och jag. Sjunger sånger och tränar nacken. Sen storstädade vi!

 

När Milly vaknade sen åkte vi till BVC. Tristan går upp fint i vikt och längd (6360g och 65,5 cm). Sen fick han massa beröm för nackträningen! Stolt mamma till vår kille. Vi pratade om att han snart kan börja med smakprov(!) känns helt overkligt att han har blivit så stor redan!!

 

Sen var Milly och lekte en stund med farmor och farfar när jag och Tristan städade klart hemma. Därefter åkte vi och hämtade Milly för att sen handla hela familjen inför kalas imorgon.

 

Peter körde box sen på kvällen och då badade jag barnen och så läste vi Tristans nya bok ”Peter pan”. Första boken jag märker att Milly verkligen fastnar i bilderna (hon satt still och tuggade inte på boken iaf) och hon gillade verkligen tingeling! Nu är det sovdags 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 15 =