Box och lockar

Vi började dagen med en härlig promenad i solen:

image

 

Sen var det dags ?Idag körde jag box-pass första gången på länge! Endorfinerna sprutar i kroppen fortfarande och jag är helt slut men så glad. Körde med min kompis Sandra och jag lyssnade på kroppen men det kändes bra. Sandra är urstark och vi fick ett bra pass. Gjorde inte ont någonstans i kroppen men min kondition var i botten. Vi körde något box-pass mellan graviditerna men det är typ ett år sedan och jag har kanske kört max 5 Box-pass totalt på 2 år så det kändes i kroppen och flåset framförallt…

Jenny som hade passet är en riktigt grym instruktör och passet är verkligen bra. Hon utmanar alltid lite extra, roliga övningar och håller energin hela timmen!

Peter var hemma med barnen och det hade gått jättebra- såklart 🙂

jag längtade hem och glömde ta bild på gymmet så fick ta en i hissen:

image

Lockade håret igår snabbt och det satt kvar ganska bra även idag 🙂 har en smidig och snabb locktång så det är kul att känna sig extra fin 🙂

Får se om jag kan gå upp ur sängen imorgon hehe…;)

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + tre =