Första dagen själv och träning

Mycket förskoleinlägg den här veckan men det är pga inskolning. Nästa vecka blir mer blandad 🙂

Idag när vi kom till förskolan så sa personalen att vi (jag och Tristan) kunde gå direkt igen. Milly satt fint i samlingen och åt frukt och blev ledsen när jag sa hejdå. Det gick över snabbt men det gjorde ont i mammahjärtat att hon blev ledsen såklart.

Så vi åkte till Friskis jag och Tristan. Konstig känsla att åka bara vi. Jag körde först 45 sekunders intervaller med mixad styrka (i ca 30 min).

Sen ledde jag mammacore. Tristan sov genom båda passen och det gick riktigt bra. Man ser på mig att jag ser lite spänd ut och motionärerna förstod att jag hade telefonen på.

Vi körde snabbt till förskolan efter passen och när vi kom dit sov Milly. Personalen berättade att de hade varit ute och lekt. Hon hade varit jätteaktiv, klättrat och busat (de visade massa fina foto). Hon hade ätit bra med lunch och sen somnat. Så stolt!!!

Idag fick jag kaffe och vi fick vänta över en timme på att hon skulle vakna men det var så härligt att krama om henne sen. Hon ville dock springa direkt och leka med ballongerna istället. Känns så skönt att förskolan är helt rätt för vår tjej.

Och duktiga killen som hänger på allt ? Vi åkte sen på eftermiddagen till Leos lekland där vi busade med kompisen Julia. Mysig eftermiddag.

 

Peter är på jobb-fest så jag har roddat kvällen själv. Först bad av Milly, ge henne mat, bada Tristan, pyjamas och tandborstning på Milly, natta milly (hålla Tristan nöjd), äta själv (min favorit parmaskinka och mozzarella), natta Tristan (bredvid mig i soffan). Och sen nu sitter jag trött i soffan. Choklad och en film. Båda sover. Längtar efter Peter dock men glad att kvällen flöt på.

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 9 =