Från kaos till succé

Sitter i soffan med Tristan efter mammapass på actic. Idag hoppade vi in och ledde passet. Tog med mig båda barnen idag. Tristan brukar ju alltid sova ( han vaknade i uppvärmningen såklart och blev lite kinkig) och Milly är ju van vid miljön. Fick ta upp Tristan från vagnen och lägga honom på en matta med babygym, men han var inte nöjd så fick börja instruera cirklarna sittandes när jag gav honom mat. Precis då trillar Milly ner från instruktörs-scenen och slår i huvudet och blir ledsen såklart. Hon sätter sig hos mig samtidigt som jag matar Tristan. Blev något svettig här. Vi körde 39 intervaller idag och med facit i hand ”missade” jag bara 3-4 stycken så det blev bra.

Milly blev glad igen och fick gå runt med min telefon. Då sa jag högt i headsetet ”innan jag blev mamma skulle jag aldrig muta mina barn men det har ändrats” och då skrattade alla igenkännande 🙂 så befriande!

Tristan låg vaken och grejade resten av passet och Milly skötte sig exemplariskt:)

Efter passet ursäktade jag mig att det blev så i början men att det känns skönt för mammor om några vet ju hur det kan vara. Man försöker tajma med mat, sömn etc men ibland funkar inget….

men sen efter passet….då kom alla  fram och vi var ändå 8 stycken idag trots julrusch och annat och sa hur imponerade det var att jag ledde pass med två barn, att de gillade övningarna och upplägget, och att de fick riktigt bra träning och pepp!

Så himla kul! Jag som tänkte gå hem och hänga läpp…men nix det visade sig att alla tyckte passet var jättebra, barnen hade det toppen efter första kaoset i början och jag fick också riktigt bra träning!

 

Världens finaste och bästa mini-instruktörer ??

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 5 =