Frisk och kry igen

Skrev ett långt inlägg som försvann…typiskt. Men sammanfattar lite nu.
Dagarna har sett ut såhär:

Måndag- storhandlade och storstädade med Milly och Tristan. Allt flöt på så det var skönt. Milly fick en smoothie när jag packade ner varorna annars är det det kritiska momentet.

Tisdag- idag kände jag mig helt frisk när jag vakande så vi började med mammapass på actic. Efter passet hämtade farmor och farfar Milly och gick och lekte med henne på en lekplats där inomhus medan jag och Tristan (han sov) var med på Tabata-passet. Ett riktigt bra och svettigt pass. Testade på det för kommer rycka in och köra det då nuvarande instruktören ska opereras. Berättar mer om passet när jag kört igång med det 🙂

Imorgon väntar dubbelpass på Friskis- först leder vi mammapass och sen har jag core på kvällen. Peter har en extra signering imorgon för hans bok sålde slut i söndags (löjligt stolt fru ?).

Bildbomb från senaste dagarna:

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 12 =