Glad ren och snurrig mamma

God morgon! Igår hade jag och Tristan pass eftersom instruktören som brukar ha det var bortrest. Han var vaken och ”kelig” hela passet så han fick hänga på min arm när jag gick runt och coachade. Men annars gick det bra. Milly lekte med farmor under tiden och hon tycker verkligen det är toppen!

På kvällen sen körde jag Box med Sandra och det var riktigt kul!

 

Dagen började som vanligt idag. Det är ett projekt att fixa oss allihop men det brukar gå bra. Fixar Milly först och sen röjer hon runt när jag fixar Tristan och mig själv.

Söt i en fin ”juloutfit” från mormor:

image image image image

 

Sen var vi påväg till actic men jag kände mig snurrig och kroppen strejkade verkligen. Kändes jobbigt att bara gå så då vände vi hem. Men vi stannade till på en lekplats så Milly kunde leka av sig lite och då pratade jag en stund med min vän Ása. Skönt att prata av sig ??

Gungeligung:

image image

Nu tar jag det lugnt i soffan när båda sover och hoppas jag mår bättre sen!

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 7 =