Halloween ??

Nu Ă€r det dags för halloween eller har det redan varit? Man kan nog fira bĂ„de förra helgen och den hĂ€r som kommer. Halloween Ă€r en högtid som jag har en ganska blandad syn pĂ„. NĂ€r jag sjĂ€lv var mindre tyckte jag det var kul att klĂ€ ut mig och jag hade en del Halloweenfester. Men sen har jag haft nĂ„gra Ă„r dĂ€r jag knappt uppmĂ€rksammat högtiden alls. (Tycker fokus egentligen ska vara pĂ„ allahelgona och tĂ€nka pĂ„ de som inte finns med oss lĂ€ngre). Men nu med egna barn och bonusbarn tycker jag det börjar bli lite roligt med halloween igen 🙂

 

Vi har inte mycket halloween-pynt men jag fick de hÀr lyktorna av min mormor (en för varje barn). SÄ de kommer vi tÀnda i helgen. (Behöver dock stÀllas pÄ ett stÀlle sÄ att inte Milly river ner dem).

image
Och pĂ„ lördag kommer nĂ„gra kompisar över pĂ„ middag och dĂ„ tĂ€nkte jag ha lite ”halloween-inspirerad” meny (eller iallafall efterrĂ€tt). Min kompis Annie gjorde de hĂ€r spökmarĂ€ngerna och jag hittade ”spök-bananer” pĂ„ ICAs hemsida, sĂ„ nĂ„got sĂ„dant blir det nog (passar ju till efterrĂ€tten marĂ€ngswiss?)

 

image image

 

Sen ska jag försöka hitta nĂ„got pynt kanske ? men det blir nog ingen utklĂ€dnad. Fast jag tycker sĂ„nt Ă€r kul sĂ„ man vet aldrig ? nĂ„gon som klĂ€dde ut sig var Sophie förra veckan. DĂ„ var hon pĂ„ halloweendisco pĂ„ skolan och var utklĂ€dd till hon i ”suicide squad”. Jag hade aldrig hört talas om det men det Ă€r tydligen ”inne” bland tonĂ„ringarna (oj vad gammal jag lĂ€t haha).
SÄhÀr sÄg henne sminkning ut:

image

Vi körde pÄ vanligt smink med lÀppstift och ögonskuggor.

 
Jag kommer leta efter lite pynt och dekorationer till lördag för att göra det lite mysigt/lÀskigt och om du ocksÄ vill pynta hemmet lite eller hitta nÄgon maskeraddrÀkt/smink sÄ passa pÄ att gÄ in pÄ hobbex. PÄ den hÀr sidan har rabble samarbete och jag kommer köra pÄ erbjudandet ta 4 för 3 pÄ hobbex ?.

PopulÀra inlÀgg

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

nitton − tretton =