Halloween ??

Nu är det dags för halloween eller har det redan varit? Man kan nog fira både förra helgen och den här som kommer. Halloween är en högtid som jag har en ganska blandad syn på. När jag själv var mindre tyckte jag det var kul att klä ut mig och jag hade en del Halloweenfester. Men sen har jag haft några år där jag knappt uppmärksammat högtiden alls. (Tycker fokus egentligen ska vara på allahelgona och tänka på de som inte finns med oss längre). Men nu med egna barn och bonusbarn tycker jag det börjar bli lite roligt med halloween igen 🙂

 

Vi har inte mycket halloween-pynt men jag fick de här lyktorna av min mormor (en för varje barn). Så de kommer vi tända i helgen. (Behöver dock ställas på ett ställe så att inte Milly river ner dem).

image
Och på lördag kommer några kompisar över på middag och då tänkte jag ha lite ”halloween-inspirerad” meny (eller iallafall efterrätt). Min kompis Annie gjorde de här spökmarängerna och jag hittade ”spök-bananer” på ICAs hemsida, så något sådant blir det nog (passar ju till efterrätten marängswiss?)

 

image image

 

Sen ska jag försöka hitta något pynt kanske ? men det blir nog ingen utklädnad. Fast jag tycker sånt är kul så man vet aldrig ? någon som klädde ut sig var Sophie förra veckan. Då var hon på halloweendisco på skolan och var utklädd till hon i ”suicide squad”. Jag hade aldrig hört talas om det men det är tydligen ”inne” bland tonåringarna (oj vad gammal jag lät haha).
Såhär såg henne sminkning ut:

image

Vi körde på vanligt smink med läppstift och ögonskuggor.

 
Jag kommer leta efter lite pynt och dekorationer till lördag för att göra det lite mysigt/läskigt och om du också vill pynta hemmet lite eller hitta någon maskeraddräkt/smink så passa på att gå in på hobbex. På den här sidan har rabble samarbete och jag kommer köra på erbjudandet ta 4 för 3 på hobbex ?.

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =