Han sov hela natten!!!

Gårkvällen bestod av två roliga saker:

1. Ledde core på kvällen. Hade rekord-många, 70(!) stycken. Riktigt kul och svettigt pass.

2. Efter passet duschade jag och körde sen upp på stan för att träffa min kompis Sandra. Vi käkade tapas (vi råkade beställa alldeles för mycket hehe) och pratade om allt som hänt under hösten. Riktigt mysig kväll. Första gången jag lämnar hemmet (ensam) för att träffa en kompis sen Tristan kom. Välbehövligt att längta hem och det gjorde jag snabbt. Men som sagt en kanonkväll som gav massa energi!

Morgonen idag startade med Tabata, en hiss-selfie på vägen dit! 20 personer som körde kondition/ben!

Sen komma hem till det här??:

 

Vi bytte om och käkade frukost och begav oss sen till öppna förskolan. Men jag måste inse och medge att jag faktiskt inte tycker det är så kul där. Milly hade det toppen och lekte med bollar och rutschkana (vilket var främsta anledningen till att vi gick dit så det var ju bra).

Men det är nog personalen som gör stället (de som jobbade där när Milly var liten var fantastiska). Men jag ”klickar” inte med de som var där idag. Ett exempel var att i sångstunden sjöng hon allas namn ”välkommen hit Ville, Alma, Alvar….osv.” Men hoppade då över oss och låtsades inte om oss. Konstigt beteende och inte så pedagogiskt, dessutom kände jag mig dum och utanför. Gränsen idag var 18 månader och jag fick verkligen ”försvara” Millys ålder. Kändes inte som de trodde på mig. En pappa som kom med en som var 19 månader fick vända i dörren… Förstår att man måste ha gränser och regler men det är också på vilket sätt man lägger fram dem tycker jag. Menmen jag hänger inte läpp. Milly hade kul och det är huvudsaken. Nästa gång väljer vi nog ett annat ställe 🙂

 

Hiss-selfie på vägen dit:

 

Och avslutningsvis!!!! Tristan sov hela natten i natt! Wiho. Milly började med det redan när hon var två månader. Men igår på hans fyra månadersdag hände det ? från 22.30- 06.30 (ingen mat eller inte ens napp-instopp). Vilken kille! Hoppas det håller i sig och snart blir rutin ? fast Milly inte är så gammal så sover hon i eget rum från 19-7, behöver ibland nappen men hon är så himla duktig ?

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =