Mamma”ledig”

Dagens två av tre pass är avklarade. Mammapasset gick bra (Tristan var vaken men nöjd, Milly fick går runt med mig för hon var lite gosig). Peters föräldrar hämtade M och T sen i vagnen och gick och lekte medan jag körde tabatan med lunchgänget. Tycker jag blir varmare och varmare i kläderna som instruktör på actic. Varm känsla på gymmet och kollegorna är hjälpsamma!

Den här veckan är det också många pass för min del (hoppar ju in för en skadad instruktör på actic). Men jag trivs med tempo och fart. Men ibland funderar jag ” har jag för mycket att göra?” Eller ”tänk om Milly och Tristan tycker det blir för mycket träning?” Men då peppar jag mig själv genom att:

1. Jag älskar att ha många bollar i luften och det är sån jag är som person, därför även som mamma. Jag brinner för träning och älskar att inspirera till motion!

2. Milly och Tristan älskar att följa med. (Tristan sover ju oftast men det är väl också ett bra betyg). För Millys del blir det som en ”öppna förskola” där hon umgås med jämngamla och får lära sig dela med sig/ leka mm.

Jag har ingen ”lugn” mammaledighet men det passar inte min personlighet. Jag har varit hemma i snart 1 1/2 år och jag tycker vi gör det  bästa av dagarna! Sen längtar jag till våren (rs-virus är över och Tristan är större) då blir det mer lek och bus utomhus + babysim och riktiga  öppna förskolan (+ fortsätta med passen såklart ?).

 

Semlor igår för tjejerna, Millys premiär och hon gav det tummen upp (Peter var på box) :

 

Träningskalendern den här veckan:

 

Efter passen, båda barnen sover, en kaffe i soffan – det är lyx och lugn för mig 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 10 =