Marklyft igen och flörtig kille

Eftermiddagen igår bestod av mycket målande och bygga med lego. Vi hade det riktigt mysigt faktiskt 🙂

Sen åkte jag och ledde core, kändes som ett bra pass med roligt folk. När jag kom hem åkte Peter iväg till gymmet. Krävs mer planering nu men vi får ihop det 🙂

Jag åt innan nattning och försökte ta en smygbild. Milly ställer sig ofta bakom mig när jag äter och ska kramas. Väldigt mysigt men lite svårt att äta;)

Idag lämnade vi Milly på förskolan. Hon skuttar in nu och det känns så bra i hjärtat.

Jag och Tristan åkte till gymmet. Jag körde bröst och rygg. Kändes bra i kroppen och testade även marklyft för första gången sen innan graviditeten med Milly (kanske 2 1/2 år sen?). Så det var ett tag sen.. körde 3 femmor på 40kg. Absolut inget imponerande men jag ville känna att magen var på plats och att ryggen hade kontroll. Och vad roligt det var ? Men jag fick ”hålla” mig från att öka. Skynda långsamt.

Sen åkte jag hem och duschade innan vi körde till BVC. Tristan är ett riktigt charmtroll som flörtar med allt och alla. Följer sin kurva fint och ligger nu på 8,5 kg och 74 cm lång. Fina killen ??

Snart ska vi hämta Milly. Då blir det lek och bus. Ikväll är det träningsfritt för oss båda så då ska vi äta tillsammmans och kollar lite serie 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + 1 =