Morsdag, park och grit

Dagen började med att jag uppvaktades i sängen. Fick fina presenter och barnen tyckte det var kul att leka med presentpappert ? Härligt med morsdag ??

Sen gick vi till parken och myste. Barnen sov och vi solade.

På eftermiddagen åkte jag och körde grit, svettigt men bra pass. När jag kom hem åkte Peter och körde Tabata.

Sen ikväll har vi ätit gott och haft det mysigt.

idag är jag extra tacksam för min familj. Jag hade förmånen att bli firad på morsdag av Peter och Sophie innan M och T fanns. Det är lite extra när två kommer kalla mig mamma men jag är så himla lycklig och tacksam för hela min kärleksfulla familj. Såklart ska man tänka på det varje dag men jag tycker om sådana här dagar som blir en extra påminnelse ??

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 1 =