Onsdagens pass x2

igår körde jag mitt första core-pass för vanliga motionärer (dvs inget mammapass) det var riktigt roligt! På passet efter var instruktören sjuk så jag hoppade in och körde cirkelfys. Himla rolig träningskväll och laddade verkligen batterierna och fyllde på med energi med dubbel-pass 🙂

Både Peter och jag prioriterar träning högt då vi båda orkar vara bättre föräldrar när vi får träna. Tid finns alltid men det krävs planering. Igår tex körde Peter Tabata hemma med skivstången när han kom hem och då fixade jag maten så den var klar när jag sen stack iväg! Alla nöjda och glada! (Vi fick då prioritera bort nytt avsnitt av serien på netflix men det kan vi se ikväll istället ?)

image

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 10 =