Pass x2, läkare och kontroll

Milly och Tristan sov oroligt natten till idag. Milly hostade mycket och Tristan hade mardrömmar så jag och Peter sov inte många minuter. Men när dagen började så är det bara att ”hänga med”. Barnen var först lite kinkiga men blev snabbt på bra humör båda två.

Vi började dagen på actic med mammapass. Idag gick jag mest dit för Millys skull, att hon skulle få leka. Men det blev faktiskt ett riktigt bra pass för min del (helt oväntat). Bra genomkörare för hela kroppen med inslag av Tabata. Riktigt svettigt och kul! Precis vad jag behövde.

Därefter hade vi tid hos specialisten för Millys hosta. Eftersom hon haft den sen november fick hon medicin. Himla bra bemötande idag och vi hoppas den hjälper henne.

Snabbt hemom innan vi skulle på BVC-besök. Milly hade sin 18 månaderskontroll. 88,5 cm lång och 13 kg. Hon växer och följer kurvan fint 🙂

Sköterskan frågade oss om hon kunde några kroppsdelar och vi sa absolut 🙂 när hon frågade var magen var såg Milly ut som världens största frågetecken. Vägrade visa någonting, haha. Men som tur var så har hon sett Milly visa det när vi varit där med Tristan.

Avslutade dagen med att leda core som vanligt på tisdagar. Gick bra idag, jättekul 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem − 3 =