Ris och ros

image

Efter dagens första pass! I mitt nya regnställ eftersom det öste ner. Regnställ har jag nog inte haft sen jag gick på fritids men det är ju en fantastiskt bra uppfinning

Dagens träning: först mammapass på actic, riktigt svettigt idag och kul (utmanande mig med tyngre vikter idag för kroppen börjar kännas bättre och bättre nu) 🙂 sen körde jag Box-pass med Sandra på kvällen som var annorlunda…? är van vid Jennys pass (som alltid är kräk-jobbigt och grymt bra) så att byta instruktör är lärorikt… Kan nog ändå ärligt säga att det var en värdefull timme för jag fick hänga med en härlig vän men bortkastad träningstimme tyvärr, men så är det ibland (alla pass faller inte alla i smaken)  🙂

 

Nu till lite kläder istället ?

tvungen att visa hur Tristan sett ut idag, så fin i body från Zofie:

image

Har också googlat runt på kläder idag till barnen. Tänker om Tristan ska ha något sånt här på nyår? Hur gulligt ?:

image

 

Längtar till jul och nyår och ledighet med min familj??

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − fem =