Sjukling, jogging och föräldramöte

Milly vakande inatt med feber så idag fick vi ställa in mammapasset på actic.

Trots lite sömn hade jag mycket energi och kom på att jag kunde ut och springa med barnen. Sagt och gjort. Sprang 5 km. Inte snabbt men det var skönt efteråt! Båda sov hela vägen men det blev tungt i uppförsbackarna 😉 när jag kom hem sov de vidare och jag storstädade.

Vår lilla sjukling? Man får äta glass när man har feber och ont i halsen (Sophie blev sjuk i tisdags) bara hoppas vi andra klarar oss, framförallt Tristan.

På kvällen var jag på mitt livs första föräldramöte (som förälder!) Så himla häftig känsla. Var nästan pirrig innan. Eftersom jag jobbar som lärare hade jag väldigt höga krav och som de levde upp till dem! Fem pedagoger. Två som jobbat i 40(!) år. Känner mig så himla trygg ? Det finns en sandlåda inomhus (bara en sån sak) och de brinner för barnen, har tydliga mål och aktiviter. Jag är såld! Kommer bli kanon för Milly.

Snart sängen. Hoppas vår tjej får sova inatt.

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 10 =