Skön söndag

Båda barnen har sovit bra den här helgen och vaknat vid 8. Väldigt lyxigt. Ett tag var de inne på strax innan 6, väldigt tidigt på helgen hehe 😉 men det kommer vända igen och det går i perioder men den här helgen var kanon!

Båda vill mysa på morgonen ??

En lugn dag i övrigt. Peter tittade på Sirius-Hammarby och jag och barnen lekte på lekplatsen. Sophie kom till oss idag och vi har mest myst hela dagen.

Lunchen (ej aptitlig bild men det var gott) bananpannkaka (på endast banan och ägg- hade glömt bort hur enkelt och snabbt det var att göra), kvarg och bär. Mums.

På lekplatsen röjde Milly runt och hon älskar verkligen att vara ute. Det kan hon inte ha ärvt från mig eller Peter. Vi tycker om att vara ute när det är fint väder men Milly skulle kunna vara ute dygnet runt alla dagar hehe. Men det är härligt att hon blivit så och häftigt att följa vilken personlighet som kryper fram.

Nu är det ganska sent så nu väntar sängen. Nästa vecka är en kort jobbvecka för Peter. Skönt med mycket familjemys och att sommaren närmar sig med stormsteg ????

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 1 =