Snö och ”sångstund”

Åh mitt inlägg försvann som jag hade skrivit..,segt. Men här kommer en liten uppdatering:

Snöar här idag…svårt att fånga på bild men man ser att det är grått och trist:

image

 

Vi gick och skulle vara med på en sångstund. Arrangörerna tyckte jag skulle lämna Tristan själv (!) i vagnen eftersom man inte fick ta in den. Jag förklarade att det blir svårt att bära båda två men de ville inte hjälpa till. Plus att där var galet mycket folk. Trist när de som jobbar med barn inte kan vara mer flexibla och hjälpsamma. Så vi fick tyvärr gå hem. Första ”motgången” på det här sättet med två barn men jag får väl sjunga för Milly sen ? lättare att träna på gymmet med dem, där är alla välkomna ?

Nu är vi hemma och båda sover. Går ingen nöd på den här killen iallafall??:

image

 

Ikväll kör jag första core-passet för vanliga motionärer utan barn, känns pirrigt och kul ?

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + sex =