Tabata och önskelista

Peter var på konferens igår igen så jag och Sophie körde tacos- och popcornmys:)

 

Dagen startade med att jag tog blodprov (Tristan sitter i babyskyddet bredvid mig) och sen åkte vi till gymmet och körde tabata. Jag körde det ihop med en annan mamma och hennes dotter som är jämngammal med Milly. Vi körde på med fokus mage och kondition idag och M och J lekte fint och T sov. Riktigt kanonpass! Sen somnade Milly på vägen hem.

 

Nu tar jag en kaffe och Tristan vaknar nog snart. Ska nog dammsuga och slå in lite julklappar sen kanske.

På min önskelista i år (till jul och födelsedag) står:

– nya träningskläder

– örhängen

– ny pyjamas

– nya underkläder

– nya snygga jeans

– nya vinterkängor

får väl se vad tomten kommer med…;) Jag är superlätt att handla till, blir glad för allt?

 

och det där med manligt och kvinnligt…. Iallafall i vår relation. Jag har varit klar sedan länge och fixat och beställt med julklapparna. Peter (om han inte överraskar mig helt) har inte ens börjat. Jag har hintat hela hösten vad jag önskar mig men han har inte alls registrerat det så häromdagen  skrev han iallafall ner vad jag önskar mig. Och han som hatar att gå i affärer borde ju också e-handlat? Men det är ju försent nu, men vem vet han kanske drar fram ett ess ur rockärmen 😉

Vill inte låta som en dryg gnällig fru/mamma! Men jag älskar att ge julklappar till mina nära och jag tycker det är mysigt att få. Men det är de klapparna med eftertanke som värmer mest. Som att jag fick en teckning av Milly (Sophie hade nog hjälpt till en del;)) men det var den bästa presenten på morsdag. ??

Får visa vad hela familjen fick sen efter julafton ?

Sen det viktigaste jag önskar mig är att alla får vara friska. Låter klyschigt men det här året har satt spår i hjärtat på olika sätt ? ??

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =