Tacksam

Tristan sov inte bra inatt så jag var ganska trött imorse. Men fredagar innebär mamma-core. Passet kändes trots det jättebra och efteråt så fick jag fina kommentarer och komplimanger. Mammor är en ganska svår grupp generellt att leda eftersom fokus mest är på barnen (vilket jag förstår). Men idag fick jag kommentarer där de berättade hur tacksamma de var för mamma-passen och att få ta med barnen på träningen (för att de inte har tid på kvällen och någon var ensam med barnet). Någon sa också att core-passet fått henne att hitta magen och styrkan där på ett nytt sätt. De sa också att det är ett peppande, roligt och inspirerande pass.

Då glömmer man bort sömnbristen för en stund och jag blir så glad att jag kör passen. Att jag kan inspirera om så bara en är jag så tacksam för!

 

image

image

Tristan sov hela passet (passar på på dagen den lilla sötnosen….)

Nu njuter jag i soffan med en kaffe. Peter slutar tidigt idag så när han kommer hem ska vi åka och köpa regnställ till oss båda och Milly behöver ny varm mössa (kylan kom snabbt). Men lite vitt på marken och frisk luft gör att jag längtar till adventsljusstakar och julen- man borde väl snart få börja pynta??

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fyra =