Tävling, sovstil och farsdag

 

Jag och Peter hade träningsfri-dag idag! Skönt! Men träningsfamilj som vi är så stod Sophie för det idag. Hon har tävlat gymnastik idag och hon kom på andra plats ? grymt bra! Hon tävlade med sin kusin och jag och faster Nettan fixade frisyrerna igår som de måste ha…ingen lätt match men vi grejade det:

image

 

Och från det ena till det andra:

Hur lika sovstil har inte M och T då? Så fina ??

image image

 

Jag, Sophie, Milly och Tristan var på köpcentrum idag och fixade sista till farsdag imorgon, han kommer bli riktigt glad:) finns ju en debatt huruvida farsdag ska tas bort men jag tillhör den kategorin som gärna uppmärksammar mina barns pappa! Dessutom är Peter en fantastisk pappa-klart det kan firas ? (vill ju fira morsdag så då måste ju pappan också firas-såklart!) visar imorgon vad han fick 🙂

Nu ”så mycket bättre” och popcorn 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + fjorton =