Träning och rutiner

just nu är jag och barnen inne i ett skönt ”flow”. Vi börjar få in rutiner och det känns bra för oss alla!

Tänkte i korta drag beskriva hur våra mornar kan se ut (oftast).

Vi börjar dagen med mys i soffan alla tre och då får också Tristan mat. Sen sätter jag och Milly oss och äter frukost. Därefter brukar Tristan sova lite så då går jag och Milly till badrummet där jag byter om och fixar mig snabbt medan Milly hittar något att leka med. Sen är det Millys tur och jag byter på henne. Då brukar Tristan ha vaknat till och det blir sen hans tur.

Sen lägger jag fram ytterkläder och packar: skötväska, träningsväskan och Millys lekpåse. Sen på med deras ytterkläder, låsa, mössa och vantar i hissen och sedan är vi redo för dagen 🙂

Detta är ju mitt ”jobb” just nu och jag gillar när vi har fått till rutiner:)  sen ändras det hela tiden med deras olika faser men just nu funkar detta kanon! Tristan somnar sen i vagnen på väg till träningen och Milly sedan på vägen hem efter obligatoriska grötpåsen!

 

Dagens ”leksak” för Milly blev min pyjamas haha.

image image image image

Träningen gick kanon idag! Bra pass! Nu sover  båda så jag har skrivit inköpslista inför eftermiddagens handling men innan dess ska vi skjutsa Sophie till gymnastiken efter hon slutat skolan. Låter kanske töntigt men jag gillar företaget ”familjen Jacobson”.

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =