TräningsTisdag

Tisdagen är i full gång. Tisdagar innebär tre pass för mig. Dagen började med mamma fitness på actic. Då leder jag pass med barnen. Idag byggde vi upp två cirklar med tolv stationer som man jobbar på 45 sekunder på varje (förflyttning 15 sekunder mellan) och två varv (1 minuts vila mellan varven.

 

Stationerna idag: höftlyft med viktplatta, höga knän (eller gå) på kudde x2, rodd med stång, boxen (stå på alla fyra och lyft knäna 1 cm), snabba fötter på bräda, dips, marklyft, skålen, armhävningar, knäböj med vikt axelpress och Sidoplanka.

En cirkel som stärker upp hela kroppen och som kan anpassas på den nivån man är på (är tex även två pappor med på passen och de bygger kanske tyngre stänger på vissa ställen etc) så alla får bra träning ?

Sen var det dags för lunch-Tabata. Rekordmånga idag, 20 st. Trodde många skulle vara bortresta men det var nog många som var lediga istället eller som kunde flexa på lunchen 🙂 kul gäng med bra tryck. Fokus rygg/kondition idag. (Barnen lekte med farmor och farfar under tiden).

En underbar promenad hem i solen. Båda sover och jag laddar inför pass tre som är core på Friskis ikväll. De första två passen som jag kört idag är jag mest coachande på men ikväll kör jag med hela tiden! Brukar bli ett perfekt avslut på träningstisdagarna 🙂

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 1 =