Utmaning och stark mamma

 

Började dagen på actic med mammapass! Milly sov oroligt och lite inatt så trodde hon skulle bli kinkig så det var en riktig chansning idag. Men så blev det ett väldigt bra pass! Vi hade cirklar idag och Milly sprang runt väldigt nöjd:) glad mamma ger glada barn och tvärtom!

imageimageimage

När vi kom hem väntade städ och fix.

image

Jag gör alltid ”listor”. Är en typisk list-människa. På det viset kan jag strukturera upp vad jag ska göra och sortera mina tankar som annars gärna går i hundranittio.

 

image

Milly vaknade och hängde på. Härlig städpatrull ?

image

Nymoppat innan Milly lägger ut leksakerna igen (det gör mig inget men det ska inte vara smutsigt):

image

Sen var Milly en timme hos farmor och farfar. De brukar passa henne hemma hos oss men vi ville testa att lämna henne. Gick hur bra som helst hon tittade inte ens efter mig haha. Hon trivs också väldigt bra med dem. Jag åkte hem under tiden och det kändes väldigt skumt… Jag städade klart badrummen, tömde diskmaskinen och tog en snabbdusch (Tristan hängde på). Men jag hade inte ens ro att ta en kaffe utan då ville jag ha hem yrvädret igen:) nyttigt för mig och Milly hade haft det toppen!

image

När vi kom hem fixade vi på Millys rum, tyckte det blev en fin färgklick 🙂

image

 

Småbarns- och träningsfamilj…tre maskiner bara idag:

image

Peter är på konferens och Sophie hos sin mamma så det har varit vi tre hela dagen. Nu är Milly nattad och Tristan sover på mig i soffan! Mysigt ??

image

 

Förresten hakade på en utmaning på Facebook . Som en adventskalender ska man göra 200 squats och 50 armhävningar varje dag fram till jul och sen skriva en positiv sak om sig själv från dagen och lägga i en burk som man sen öppnar på julafton.

 

status idag 1/12: hann ”bara” 25 armhävningar och 50 squats (får göra fler imorgon för orkar inte nu) och dagens komplimang: idag har jag känt mig som en stark mamma med tålamod som gjort att det inte varit något gnäll alls och vi har haft en toppendag!

häng på du med?:)

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + tre =