Värmande ord

 

Häromdagen när vi var på gymmet så hade jag precis börjat köra rygg i kabelmaskinen. Milly satt lugnt och fint och tittade på. Då kom det fram en tjej och skulle börja köra i den andra kabeln. Jag kände hur hon tittade på mig och jag tänkte att nu kommer det väl en kommentar i stil med ”ska du verkligen ha med vagnen i gymmet?”.

Men hon tittade och när jag var klar med mitt set säger hon: ”Gud vad duktig du är som tränar fast du är gravid, det orkade inte jag och det fick jag ångra sen, riktigt imponerade!”

Jag tackade så jättemycket och vi pratade lite sen körde vi vidare med våra träningspass.

Hennes ord har jag sen levt på hela helgen. Hon hade ju ingen aning om att jag nästan bröt ihop innan vi skulle åka till gymmet för att jag numera bara får på mig ett träningslinne och min man fick peppa mig att åka dit. Och tänk att en så liten kommentar från hennes del kunde göra så mycket för mig. Jag blev helt varm i hela kroppen och den känslan sitter forfarande i.

 

Så dagens tanke är att vi kan försöka vara snällare mot varandra. Att våga säga det man tänker när man ser duktiga föräldrar/personer- våga berömma för det värmer så länge 🙂

 

Populära inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 12 =